VOIKUKKIA-vanhempien kasvuryhmä Kuopiossa

Kasvuryhmä VOIKUKKIA-vertaistukiryhmän käyneille sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille oman vanhemmuuden vahvistamiseen.

Riihimäen VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Riihimäen kaupungin Lasten, nuorten ja perheiden palveluiden seuraava VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä järjestetään syksyllä 2018.

Järvenpään VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Järvenpään seurakunta järjestää VOIKUKKIA-vertaistukiryhmän vanhemmille, joiden lapset ovat sijoitettu/huostaanotettu. Ryhmässä vanhemmat purkavat ja käsittelevät kokemuksiaan ja tunteitaan toisten samassa tilanteessa olevien kanssa.

Tampereen VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Tampereella alkaa syyskuussa vertaistukiryhmä sijoitettujen lasten vanhemmille. Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti Tampereella kodin ulkopuolelle sijoitettujen tai huostaanotettujen lasten vanhemmille. Mikäli ryhmässä on tilaa, voimme ottaa ryhmään myös lähikuntien vanhempia.

Salon VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Salossa järjestetään Voikukkia-vertaistukiryhmä sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille syksyllä. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on 10.10.2018 klo 15.00 ja viimeinen 19.12.2018. Ryhmä on täynnä.

Espoon VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Espoossa järjestetään VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille 11.10. alkaen.

Satakunnan OhjaajaVerstas Raumalla

Tervetuloa VOIKUKKIA-OhjaajaVerstaaseen Raumalle! Vaihdamme kuulumiset ryhmistä ja sijoitettujen lasten vanhempien tukemisesta. Kerromme myös VOIKUKKIA-toiminnan ajankohtaisista asioista ja muutoksista sekä kuulumisia eri puolilta Suomea ja jaamme VOIKUKKIA-materiaaleja.

Keski-Suomen OhjaajaVerstas Jyväskylässä

Tilaisuus järjestetään kaikkia Keski-Suomen alueen VOIKUKKIA-ryhmänohjaajia varten. Myös muiden alueiden ohjaajat ovat lämpimästi tervetulleita! Tilaisuudessa käymme läpi kokemuksia ja palautteita vertaistukiryhmistä, pohdimme yhdessä ryhmistä tiedottamista, markkinointia ja käytännön järjestelyitä ja jaamme parhaat vinkit ja menetelmät VOIKUKKIA-toiminnan tueksi. Kerromme myös VOIKUKKIEN kuulumiset ja uusimmat asiat sijoitettujen lasten vanhempien tukemisesta.