Uusia työntekijöitä VOIKUKKIA-tiimiin


VOIKUKKIA-työtiimi on täydentynyt. Wilhelmina Aalto on aloittanut täysiaikaisena projektityöntekijänä VOIKUKKIA-tukihenkilöprojektissa. Wilhelminan yhteystiedot ovat: wilhelmina.aalto@suomenkasper.fi, puh. 050 439 6639. Wilhelminan työsuhde kestää tukihenkilöprojektin loppuun asti, eli vuoden 2018 loppuun.

”Hei, olen Wilhelmina Aalto. Olen tullut Voikukkiin vuosi sitten sosionomiharjoittelijana ja työskennellyt elokuusta asti Voikukissa opintojen ohella, tästä eteenpäin täysipäiväisesti. Aikaisempi työkokemukseni on muun muassa vammaispalveluista sekä harjoittelujen kautta lastensuojelusta ja adoptioperheiden perhetyöstä. Mukavaa päästä jatkamaan Voikukissa työskentelyä!”

VOIKUKKIA-toiminnan uudeksi asiantuntijaksi ja koordinaattoriksi on valittu Mirjami Koivunen. Hän aloittaa työt heti pääsiäisen jälkeen 3.4.2018 ja työsuhde on vakituinen. Mirjami ottaa käyttöön Hanna Hägglundilla aiemmin olleen puhelinnumeron: 044 345 0939. Sähköpostiosoite mirjami.koivunen@suomenkasper.fi tulee voimaan 3.4.

”Hei, olen Mirjami Koivunen ja viimeiset kahdeksan vuotta työskennellyt ADHD-liitossa vastaavana järjestösuunnittelijana. Minulle on tuttua vapaaehtoistoiminnan tukeminen ja kehittäminen, vertaistukiryhmä- ja kokemusosaajatoiminta. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan VOIKUKKIIN ja työskentelemään tärkeän asian äärelle!”

Mirjamin aloitettua Hanna Hägglund lopettaa työt Voikukissa muutaman viikon siirtymän jälkeen 28.4.

”Osaa teistä ehdin vielä tavata OhjaajaVerstaissa ja työpajoissa maalis-huhtikuun aikana. Haluan sanoa kaikille jo nyt Ison Kiitoksen kuluneista kahdeksasta vuodesta VOIKUKKIA-työssä. On ollut suuri ilo ja kunnia työskennellä upeiden ihmisten kanssa tärkeän asian eteen. Minusta on hienoa, kuinka vahvasti asia elää vanhojen ja uusien verkostolaisten ansiosta.
Voikukkeaa kevättä kaikille! Parhain terveisin, Hanna”

Sekä Mirjami että Wilhelmina työskentelevät Voikukkien Helsingin toimipisteessä.

Jyväskylässä jatkavat Virpi Kujala, Mareena Heinonen ja Sannariikka Silén. Helsingissä jatkaa Heidi Sundwall.