Haemme asiantuntijaa VOIKUKKIA-toimintaan


Onko sinulla kokemusta marginaaliryhmien kanssa työskentelystä? Oletko valmis tuomaan huostaanotettujen lasten vanhempien ja lähipiirin ääntä esiin yhteiskunnassa? Oletko kehittäjä, joka innostuu uudesta? Pitkäaikaisen työkaverimme jatkaessa matkaansa eteenpäin, haemme vakituiseen työsuhteeseen ASIANTUNTIJAA VOIKUKKIA-toimintaan.

VOIKUKKIA-toiminta kehittää sijoitettujen lasten vanhempien ja lähipiirin tukemista. Koulutamme vertaistukiryhmien ohjaajia ja kehitämme uusia vertaistoiminnan muotoja mm. verkkoauttamista, levitämme VOIKUKKIA-ryhmämallia ja nostamme sijoitettujen lasten vanhempien ja lähipiirin ääntä esiin palvelujen kehittämisessä. Toimintamme perustuu yhteistyöhön vanhempien ja lastensuojelun toimijoiden kanssa. 

Työpaikka sijaitsee Helsingin toimipisteessä. Työtehtäviä ovat mm. kouluttaminen, koulutussuunnittelu, koulutusten ja kehittämispajojen järjestäminen, toiminnan kehittäminen yhdessä kokemusasiantuntijavanhempien ja VOIKUKKIA-ohjaajaverkoston kanssa (mm. verkkoauttaminen ja muut tukimuodot). Lisäksi viestinnälliset tehtävät sisältyvät asiantuntijan toimenkuvaan. 

Hakijalta edellytämme: 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yhteiskunnallinen, sosiaali- tai kasvatusala) 
  • Kehittävää ja joustavaa työotetta 
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja 
  • Kokemusta ryhmätoiminnasta 
  • Kouluttamiskokemusta 
  • Trauma- tai kriisityön osaamista 

Katsomme eduksi: 

  • Kokemuksen verkkoauttamisesta 
  • Viestintäosaamisen 
  • Kokemusasiantuntijoiden kanssa työskentelyn 

Tarjoamme eturivin paikan huostaanotettujen lasten vanhempien kanssa yhdessä vaikuttamiseen ja tukimuotojen kehittämiseen sekä kivan ja innostavan työyhteisön 

Kasper on perheiden murroskohtien asiantuntijajärjestö. Edistämme perheiden osallisuutta, tuemme perhesuhteita ja tuomme esiin perheenjäsenten ääntä. Tarjoamme perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille tietoa, välineitä ja keskinäisen verkoston. Kasper on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, jonka toimintaa STEA rahoittaa. 

 

Työpaikan osoite: Malminrinne 1 B 00180 Helsinki  

Palkkaus: Palkkatoive  

Työ alkaa: 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan  

Työn kesto: toistaiseksi voimassa oleva    

Hakuaika: 5.10.-18.10.2020  

Haastattelut pyritään tekemään viikolla 44 

 Hakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@suomenkasper.fi  18.10. mennessä. Nimeä tiedosto, jossa on CV ja hakemus: SUKUNIMI_VOIKUKKIA 

Lisätietoja:  

Toiminnanjohtaja Pauliina Lehtinen, puh. 044-571 4415 pauliina.lehtinen@suomenkasper.fi Soittoajat: ke 7.10. klo 16-18 ja ti 13.10. klo 14-16. 

Asiantuntija, tiiminvetäjä Mirjami Koivunen, puh. 044 345 0939 mirjami.koivunen@suomenkasper.fi Soittoaika: to 15.10. Klo 10–13 ja pe 16.10. Klo 10–13 

www.voikukkia.fi 

www.suomenkasper.fi