VOIKUKKIA-julkaisut

Tälle sivulle tulee ladattavaksi oppaita ja esitteitä sekä linkki tilauslomakkeeseen. Jotain jo löytyy, mutta työ on kesken. Malta tovi!

VOIKUKKIA- toimivien käytäntöjen käsikirja

Käsikirjasta löydät tietoa vanhemmille ja ammattilaisille. Julkaisuun on koostettu monipuolisesti kokemuksia vertaistukiryhmistä ja VOIKUKKIA-toiminnasta mm. ohjaajien ja alueiden hyviä käytäntöjä ja kokemuksia ryhmien ohjaamisesta sekä vanhempien kokemuksia vertaistukiryhmistä, vertaisohjaajana ja tukihenkilönä toimimisesta ja Vanhempien Raatitoiminnasta.

VOIKUKKIA-käsikirja 2015

Opas vanhemmille ja läheisille

Vanhempien kirjoittama opas lapsen sijoituksen tai huostaanoton tilanteeseen on tarkoitettu vanhemmille ja lapsen läheisille aikuisille. Shokkitilanne vie voimia. Opas on tarkoitettu muistilistaksi ja kannustukseksi vaikeimpaan hetkeen.

Vanhemman opas Väriversio verkko

”Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat” – Hetkiä ja tarinoita huostaan otettujen lasten vanhempien elämästä”

Oman lapsen huostaanoton kokeneiden vanhempien kokemuksia teksteinä ja kuvina. Kirja on vanhemmille ja vanhempien tukemisen kanssa työskenteleville suositeltava lukukokemus.Tekstit puhuvat kaipuusta, neuvottomuudesta, takapakeista. On surua ja raivoakin, mutta myös uudistumisen iloa ja tahdonvoimaa.

Makaroni esittely_FINAL

Tilaa materiaaleja Kasper ry:n sivuilta >> avaa sivu tästä