Tukihenkilöprojekti

VOIKUKKIA-tukihenkilöprojekti 2016-18 kerää kokemuksia lastensuojelun asiakkaina olevien lasten vanhemmille järjestetystä tukihenkilötoiminnasta

VOIKUKKIA-tukihenkilöprojektissa kartoitetaan ja mallinnetaan tukihenkilötoiminnan eri muotoja.  Pilottialueemme ovat Pohjois-Savo ja Kotka. Teemme yhteistyötä Tampereen ja Helsingin kaupunkien VOIKUKKIA- ohjaajien kanssa. Julkaisemme vuonna 2018 voikukkia.fi-sivuille oppaan tukihenkilötoiminnan kokemuksista ja suosituksista.

Projektin kautta ei välitetä tukihenkilöitä. Testaamme tukihenkilötyön kehittämisestä kiinnostuneiden vanhempien ja ammattilaisten kanssa erilaisia tukimalleja.

Oletko toiminut vapaaehtoisena tukihenkilönä?
Kehitetäänkö organisaatiossasi juuri nyt tukihenkilötoimintaa vanhemmille?

Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuulemme mielellämme kokemuksistasi ja kehittämisideoistasi!


Ajankohtaista tukihenkilöprojektissa

Vanhempi, onko sinulla on ollut tukihenkilö kun lapsesi on ollut lastensuojelun asiakkaana tai toivoisitko toimintaa kehitettävän alueellasi – vastaa kyselyyn tukihenkilötoiminnasta 16.8.2018 mennessä.

Kyselyllä kerätään tietoa siitä, minkälaista apua ja tukea lastensuojelun asiakkaana olleen / olevan lapsen vanhempi on saanut itselleen, tai toivoisi saavansa tukihenkilöltä. Kyselyyn vastataan nimettömänä.

Kyselyyn vastanneiden yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaksi 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. Arvonta suoritetaan 17.8.2018 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voit osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite) erilliseen yhteystietolomakkeeseen kyselyn täytettyäsi. Yhteystietoja käytetään vain arvonnan yhteydessä ja ne poistetaan kun voittajiin on saatu yhteys.

Vastaa kyselyyn tästä.