Ohjaajat

Kaikki koulutetut ryhmänohjaajat kuuluvat ohjaajaverkostoon. Yhdessä tekeminen on hyödyllistä ja hauskaa. Ohjaajaverstaissa opimme toisiltamme uutta. Täydennämme materiaalipankkia sitä mukaa kun kokemukset karttuvat. Tervetuloa mukaan!

Materiaalipankki

Ohjaajakoulutuksessa saat tunnukset sähköiseen materiaalipankkiin, jossa on paljon ryhmän ohjaamiseen liittyvää tukimateriaalia.

Jos sinulla on jo tunnukset, pääset VOIKUKKIA-materiaalipankkiin tästä linkistä >> SIIRRY MATERIAALIPANKKIIN
Suora linkki löytyy myös näiden sivujen oikeasta ylälaidasta.

Jos tunnuksesi eivät toimi tai sinulla on ongelmia materiaalipankin käytössä, lähetä viesti voikukkia@suomenkasper.fi tai soita VOIKUKKIA-työntekijöille. Puhelinnumerot löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Ohjaajaverstaat

VOIKUKKIA-ohjaajaverstaat kokoontuvat 1-2 kertaa vuodessa. Tapaamisissa ryhmien ohjaajat vaihtavat kokemuksia ja kuulumisia. Käsittelemme yhdessä ryhmien perustamiseen ja ohjaamiseen liittyviä kysymyksiä ja kehitämme vanhempien tukemista.

Katso oman alueesi tapaamispäivät Tapahtumat-sivulta.

Aluekoordinaattorit

Siellä missä VOIKUKKIA-ryhmätoiminta on vakiintunutta, on myös aluekoordinaattoreita. He toimivat yhteyshenkilöinä, pitävät yhteyttä ryhmänohjaajiin ja VOIKUKKIA-työntekijöihin. Osa aluekoordinaattoreista myös ottaa vastaan ryhmäilmoittautumiset ja auttaa ohjaajia käytännön järjestelyissä.

Aluekoordinaattorit, ohjaajien kouluttajat, vanhempien kehittäjäryhmän jäsenet sekä VOIKUKKIA-työntekijät tapaavat vuosittain elo-syyskuussa Aluepäivillä. Siellä esitellään uusia tukimuotoja ja kehitetään yhdessä vanhempien tukemista.

Kysy oman alueesi Aluekoordinaattorin yhteystiedot VOIKUKKIA-työntekijöiltä >> voikukkia@suomenkasper.fi