VOIKUKKIA-ohjaajakoulutus Tampereella 8.–9.10. ja 5.–6.11.2019


Tervetuloa VOIKUKKIA-ryhmänohjaajakoulutukseen!

AIKA: ti 8.–ke 9.10. ja ti 5.–ke 6.11.2019 klo 9:00–16:00
PAIKKA: Perheiden talo, Tammelakeskuksen sali, Itsenäisyydenkatu 21 B, 33500 Tampere
HINTA: 360 € / 390 € (edullisempi hinta koskee Kasper ry:n jäseniä)
ILMOITTAUTUMINEN: alla olevalla lomakkeella, koulutuksessa on yksi paikka vapaana

 

Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot VOIKUKKIA-vertaistukiryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse. Edellytämme kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä (ammattilaiset) tai VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä (vanhemmat).

Koulutusta voi hyödyntää myös yksilötyössä.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija. Toivomme osallistujilta aktiivista omien kokemusten ja osaamisen jakamista: yhdessä olemme enemmän!

Tarkemmat tiedot koulutuksesta koulutusesitteestä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisaika Tampereen koulutukseen päättyy 22.9.2019 tai kun koulutus on täynnä. Lähetämme sinulle syyskuussa Ohjaajan oppaan ja ”Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat” – Hetkiä ja tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä -kirjan.

Osallistujat, joilla on lähitulevaisuudessa mahdollisuus ohjata ryhmää, laativat koulutuspäivien välitehtävänä VOIKUKKIA-ryhmän perustamissuunnitelman mielellään ryhmä- tai parityönä. Osallistujat, joiden tarkoituksena on hyödyntää koulutuksen antia muulla tavoin kuin ryhmien ohjauksessa, tekevät siihen liittyvän välitehtävän.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen mahtuu enintään 15 osallistujaa.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä ilman kustannuksia neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta, alle viikkoa ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssimaksun täysimääräisenä. Koulutuspaikan saa milloin tahansa ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää vaihtaa toisen osallistujan nimiin.

 

Lisätietoja VOIKUKKIA-työntekijöiltä:

Mirjami Koivunen
asiantuntija
mirjami.koivunen@suomenkasper.fi
puh. 044 345 0939

Mareena Heinonen
asiantuntija
mareena.heinonen@suomenkasper.fi
puh. 050 464 0551