VOIKUKKIA-ohjaajakoulutus Jyväskylässä 22.-23.1. ja 19.-20.2.2019


Tervetuloa VOIKUKKIA-ryhmänohjaajakoulutukseen!

AIKA: ti 22.1. – ke 23.1. ja ti 19.2. – ke 20.2.2019 klo 9:00-16:00
PAIKKA: Matara, Matarankatu 4 (kokoustila Mat100, 1 krs.), 40100 Jyväskylä
HINTA: Jyväskylän koulutus nyt -30 % 252 € / 273 € (norm. 360 € / 390 €) Edullisempi hinta koskee Kasper ry:n jäseniä. Tarjous koskee kaikkia, myös ennen hinnan alennusta ilmoittautuneita.

 

Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot VOIKUKKIA-vertaistukiryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse. Edellytämme kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä (ammattilaiset) tai VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä (vanhemmat) sekä ennakkotehtävän hyväksyttyä suorittamista ennen koulutuksen alkua. Koulutusta ja ryhmämallia voi hyödyntää myös muussa sijoitettujen lasten vanhempien kanssa tehtävässä työssä kuten yksilötyössä.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija. Toivomme osallistujilta aktiivista omien kokemusten ja osaamisen jakamista: yhdessä olemme enemmän!

Tarkemmat tiedot koulutuksesta koulutusesitteestä.

Osallistujat, joilla on lähitulevaisuudessa mahdollisuus ohjata ryhmää, laativat ennakkotehtävänä VOIKUKKIA-ryhmän perustamissuunnitelman mielellään ryhmä- tai parityönä. Osallistujat, joiden tarkoituksena on hyödyntää koulutuksen antia muulla tavoin kuin ryhmien ohjauksessa, tekevät siihen liittyvän ennakkotehtävän.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen mahtuu enintään 15 osallistujaa.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä ilman kustannuksia neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta, alle viikkoa ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssimaksun täysimääräisenä. Koulutuspaikan saa milloin tahansa ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää vaihtaa toisen osallistujan nimiin.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lisätietoja VOIKUKKIA-työntekijöiltä:

Mirjami Koivunen
asiantuntija
mirjami.koivunen@suomenkasper.fi
puh. 044 345 0939

Mareena Heinonen
asiantuntija
mareena.heinonen@suomenkasper.fi
puh. 050 464 0551