Hämeenlinnan VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Hämeenlinnassa ollaan järjestämässä VOIKUKKIA-vertaistukiryhmää sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille syksyllä. Tervetuloa!

Espoon VOIKUKKIA -vertaistukiryhmä

Espoossa alkaa seuraava VOIKUKKIA-vertaistukiryhmää sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille syksyllä. Tervetuloa!

Tampereen alueen VOIKUKKIA -vertaistukiryhmä

Seuraava VOIKUKKIA -vertaistukiryhmä sijoitettujen lasten vanhemmille alkaa syksyllä 2019. Ryhmän toteuttaa Tampereen kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palvelut.

Tukiliiton vahvistu vanhempana -hankkeen VOIKUKKIA-vertaisryhmä verkossa

Tukiliiton VOIKUKKIA-ryhmä on tarkoitettu sinulle jos: tarvitset tukea oppimiseen ja ymmärtämiseen ja sinun lapsesi on otettu huostaan. Emme kysy diagnoosia, mutta sinulla voi olla esimerkiksi lievä kehitysvamma tai oppimisvaikeuksia.     Mitä Voikukkia- verkkoryhmässä tehdään? Ryhmä toimii netissä. Tarvitset älypuhelimen,…

Salon VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Salossa järjestetään VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille 24.10.2019 alkaen. 

Ylivieskan VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Raudasmäen Sosiaalipalvelut järjestää VOIKUKKIA-vertaistukiryhmän lapsensa sijoituksen kokeneille vanhemmille. Ryhmä aloittaa Raudaskylällä Ylivieskassa. Ryhmän tavoitteena on vanhemman oman elämän ja selviytymisen tukeminen sekä vanhemmuuden vahvistuminen. Toiminta on luottamuksellista. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet tavataan ennen ryhmän alkamista. Ryhmä on suljettu ja siihen otetaan mukaan 4-6 vanhempaa.…

Pohjoisen Keski-Suomen VOIKUKKIA-vertaistukiryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen

VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä Pohjoisen Keski-Suomen alueen sijoitettujen lasten vanhemmille aloittaa, kun riittävä määrä vanhempia ilmoittautuu mukaan. Ryhmä tulee kokoontumaan Äänekosken perhetyön yksikön tiloissa joka toinen viikko ilta-aikaan. Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen.