Hämeenlinnan VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Hämeenlinnassa ollaan järjestämässä VOIKUKKIA-vertaistukiryhmää sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille syksyllä. Tervetuloa!

Espoon VOIKUKKIA -vertaistukiryhmä

Espoossa alkaa seuraava VOIKUKKIA-vertaistukiryhmää sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille syksyllä. Tervetuloa!

Tampereen alueen VOIKUKKIA -vertaistukiryhmä

Seuraava VOIKUKKIA -vertaistukiryhmä sijoitettujen lasten vanhemmille alkaa syksyllä 2019. Ryhmän toteuttaa Tampereen kaupungin lasten, nuorten ja perheiden palvelut.

Tukiliiton vahvistu vanhempana -hankkeen VOIKUKKIA-vertaisryhmä verkossa

Tukiliiton VOIKUKKIA-ryhmä on tarkoitettu sinulle jos: tarvitset tukea oppimiseen ja ymmärtämiseen ja sinun lapsesi on otettu huostaan. Emme kysy diagnoosia, mutta sinulla voi olla esimerkiksi lievä kehitysvamma tai oppimisvaikeuksia.     Mitä Voikukkia- verkkoryhmässä tehdään? Ryhmä toimii netissä. Tarvitset älypuhelimen,…

Salon VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä

Salossa järjestetään VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä sijoitettujen ja huostaanotettujen lasten vanhemmille 24.10.2019 alkaen. 

VOIKUKKIA -vertaiskahvila Lappeenrannassa

VOIKUKKIA  -vertaiskahvila on avoin kohtaamispaikka sijoitettujen lasten vanhemmille. Vertaistuki auttaa jaksamaan. Tule mukaan keskustelemaan ja tapaamaan muita huostaanoton kokeneita vanhempia.