Ohjaajakoulutus Helsingissä 13.-14.1. ja 10.-11.2.2021

Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot VOIKUKKIA-vertaistukiryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Koulutusta voi hyödyntää myös yksilötyössä.

Tervetuloa VOIKUKKIA-ryhmänohjaajakoulutukseen!

AIKA: 13-14.1.2021 ja 10-11.2 2021
PAIKKA: Pasilan saunatilat, Esterinportti 2, 7 krs (sisäänkäynti K-Marketin vierestä)
HINTA: 360 € / 390 € (edullisempi hinta koskee Kasper ry:n jäseniä)

Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse. Edellytämme ammattilaisilta kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä ja vanhemmilta VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä sekä sitä, että vanhempia osallistuu koulutukseen useampi.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija. Toivomme osallistujilta aktiivista omien kokemusten ja osaamisen jakamista: yhdessä olemme enemmän!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisaika koulutukseen päättyy 14.12.2020. Lähetämme sinulle ennen koulutusta ohjaajan oppaan ja ”Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat” – Hetkiä ja tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä -kirjan.

Osallistujat, joilla on lähitulevaisuudessa mahdollisuus ohjata ryhmää, laativat koulutuspäivien välitehtävänä VOIKUKKIA-ryhmän perustamissuunnitelman mielellään ryhmä- tai parityönä. Osallistujat, joiden tarkoituksena on hyödyntää koulutuksen antia muulla tavoin kuin ryhmien ohjauksessa, tekevät siihen liittyvän välitehtävän.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutukseen mahtuu enintään 15 osallistujaa.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä ilman kustannuksia neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta, alle viikkoa ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssimaksun täysimääräisenä. Koulutuspaikan saa milloin tahansa ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää vaihtaa toisen osallistujan nimiin.

HUOM! Vertaisohjaajien kiintiö koulutuksessa on täynnä. Ammattilaisohjaajia mahtuu vielä mukaan!