Ohjaajakoulutus Helsingissä 28.–29.1. ja 25.–26.2.2020

Tervetuloa VOIKUKKIA-ryhmänohjaajakoulutukseen!

AIKA: ti 28.– ke 29.1. ja ti 25.– ke 26.2.2020 klo 9:00–16:00
PAIKKA: SOSTE, Yliopistonkatu 5, 6. kerros, kokoustila Purje, 00101 Helsinki
HINTA: 360 € / 390 € (edullisempi hinta koskee Kasper ry:n jäseniä)

HUOM! Koulutus on täynnä.

Koulutuksessa saat perustiedot ja -taidot VOIKUKKIA-vertaistukiryhmien ohjaamisesta ja keskeisistä ryhmässä käsiteltävistä teemoista. Aiempaa kokemusta ryhmien ohjaamisesta et tarvitse. Edellytämme ammattilaisilta kokemusta sijoitettujen lasten vanhempien kanssa työskentelystä ja vanhemmilta VOIKUKKIA-ryhmän läpikäymistä sekä sitä, että vanhempia osallistuu koulutukseen useampi.

Koulutusta voi hyödyntää myös yksilötyössä.

Kouluttajina toimivat pitkän linjan VOIKUKKIA-ryhmänohjaajat, joista toinen on ammattilainen ja toinen kokemusasiantuntija. Toivomme osallistujilta aktiivista omien kokemusten ja osaamisen jakamista: yhdessä olemme enemmän!

Lue lisää koulutuksesta: VOIKUKKIA-koulutusesite Helsinki 2020

Koulutus on täynnä eikä ilmoittautumisia oteta enää vastaan. Lähetämme osallistujille ennen koulutusta ohjaajan oppaan ja ”Kun joka makaroniin pitää mahtua pöytätavat” – Hetkiä ja tarinoita huostaanotettujen lasten vanhempien elämästä -kirjan.

Osallistujat, joilla on lähitulevaisuudessa mahdollisuus ohjata ryhmää, laativat koulutuspäivien välitehtävänä VOIKUKKIA-ryhmän perustamissuunnitelman mielellään ryhmä- tai parityönä. Osallistujat, joiden tarkoituksena on hyödyntää koulutuksen antia muulla tavoin kuin ryhmien ohjauksessa, tekevät siihen liittyvän välitehtävän.

Ilmoittautumisen peruutuksen voi tehdä ilman kustannuksia neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta, alle viikkoa ennen tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssimaksun täysimääräisenä. Koulutuspaikan saa milloin tahansa ennen ensimmäistä lähiopetuspäivää vaihtaa toisen osallistujan nimiin.

 

Lisätietoja VOIKUKKIA-työntekijöiltä:

Mirjami Koivunen
asiantuntija
mirjami.koivunen@suomenkasper.fi
puh. 044 345 0939

Mareena Heinonen
asiantuntija
mareena.heinonen@suomenkasper.fi
puh. 050 464 0551