Huostaanoton jälkeenkin vanhemmuus voi kukkia

Näille alasivuille on koottu sekä tietoa että ladattavaa materiaalia, joka liittyy huostaanotettujen lasten vanhempien tukemiseen sekä erityisesti vanhempien vertaistukiryhmiin.

Tietoa ja tukea vanhemmille

-alasivut on tarkoitettu vanhempien omaan käyttöön. Ne sisältävät tietoa erilaisita tukimuodoista. Sivuilta voi myös ladata vanhemmille tarkoitettuja oppaita ja etsiä linkkien kautta lisää tietoa.

Huom. Tietoa ja tukea sivut vanhemmille uudistuvat! Lähetä meille linkkivinkki tai toivomasi materiaalivinkki palautelomakkeemme kautta.

Tilauslomakkeen

kautta voit tilata VOIKUKKIA-julkaisuja ja -materiaaleja.

Julkaisuja ja kirjallisuutta

-osio sisältää VOIKUKKIA-hankkeessa tehtyjä julkaisuja ja linkkejä lasten huostaanottoihin ja vanhempien tukemiseen liittyviin tutkimuksiin sekä kirjallisuuteen. 

Rekisteröityneille VOIKUKKIA-ohjaajille

on omat alasivut, jotka sisältävät vertaistukiryhmien ohjaamiseen liittyvää tukimateriaalia sekä kaiken ohjaajakoulutuksissa käytetyn materiaalin. Sivuille pääsy vaatii rekisteröitymisen sekä kirjautumisen omilla tunnuksilla. Sisään- ja uloskirjautuminen tapahtuu oikeassa yläkulmassa olevan "Kirjautuminen"-painikkeen kautta. Kirjautuneena voit selata ja ladata kaikkea VOIKUKKIA.fi-sivujen materiaalia. 

 

© 2017 Voikukkia  |  WebDesign: Mainostoimisto Mekanismi